![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 54 times 0 Answers
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#
#پزشکی
#قرص ماهی
#ارتروز
#بیماری
#پوکی استخوان
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
از عزیزان پزشک ایرانی ونکوور کسی میشناسه برا مراجعه حضوری؟ من kitsilano هستم
2024-01-13 00:00:00 # پزشکی
سلام به همگی من دارم اقدام میکنم برای ورود دادن همسرم به کانادا من و دخترم دو ماهه که اینجا هستیم و دخترم خیلی بی تابی پدرش رو میکنه وکیلم بهم گفته برای اینکه زودتر همسرت رو ورود بدیم یه روانشناس باید تایید کنه که بچه از نظر روحی تحت فشاره بخاطر نبود پدرش میخواستم بدونم شما پزشکی میشناسین که در این زمینه کمکم کنه
2024-01-15 00:00:00 # پزشکی
چشم پزشکی برای بچه ۳ ساله رایگان یا پولی؟ به ما امروز دکتر اطفال پسرم گفت پولی
2018-11-06 15:25:00 #Toronto [پزشک] پزشکی
#ارتروز
مادر من ارتروز شديد زانو دارن و بخاطر كرونا مدتيست كه نمي تونن براي فيزيوتراپي هم مراجعه كنن و بسيار درد ميكشن، كسي دارويي سراغ داره كه بتونه بهشون كمك كنه كه از اينجا بگيرم و براشون بفرستم؟
2021-01-21 16:54:16 #Montreal [دارو][آرتوروز][فيزيوتراپي ] پزشکی
آیا می توان برای بیماری که در ایران هستن از کانادا دارو بخریم و براشون ببریم؟ آیا این کار منع قانونی داره؟ پیشاپیش ممنونم
2021-09-01 20:33:00 #Canada [کانادا] پزشکی
همسرم کرون داره ۱۵ سال پیش جراحی کرده و الان بیماری ش شعله ور شده و حدود سه ماهه که درد داره و تقریبا هر دو سه روز غذاش رو بالا میاره و هر بار تو اورژانس بهش سرم و پنتاپرازول و کترلاک و گاهی با شیاف درد رو کنترل میکنن و برای جراحی تردید دارن با این وضعیت میخواستم ببینم نظرتون چیه جواب کونولوسکوپیش رو هم براتون میفرستم البته قراره MRIانتروگرافی انجام بده ممنون از پاسخگوییتون
2021-09-06 05:30:00 #Canada [سال] پزشکی
من خدمتتون: مادرم برای پوکی استخوان یک دوز آمپول zoledronic acid را پارسال در ایران تزریق کردند و الان به تورنتو آمدند و باید دوز دوم را تزریق کنند بیمه مسافرتی دارند و ویزای ویزیتوری میشه راهنمایی کنید که چطور میتونیم اینجا براشون تزریق را انجام بدهیم؟ خیلی ممنونم از راهنماییتون⚘?
2021-08-31 13:37:00 #Canada [ویزای ویزیتوری] پزشکی
سلام به همگی من دارم اقدام میکنم برای ورود دادن همسرم به کانادا من و دخترم دو ماهه که اینجا هستیم و دخترم خیلی بی تابی پدرش رو میکنه وکیلم بهم گفته برای اینکه زودتر همسرت رو ورود بدیم یه روانشناس باید تایید کنه که بچه از نظر روحی تحت فشاره بخاطر نبود پدرش میخواستم بدونم شما پزشکی میشناسین که در این زمینه کمکم کنه
2024-01-15 00:00:00 #Montreal
مادر من ارتروز شديد زانو دارن و بخاطر كرونا مدتيست كه نمي تونن براي فيزيوتراپي هم مراجعه كنن و بسيار درد ميكشن، كسي دارويي سراغ داره كه بتونه بهشون كمك كنه كه از اينجا بگيرم و براشون بفرستم؟
2021-01-21 16:54:16 #Montreal پزشکی[دارو] پزشکی[آرتوروز] پزشکی
پسر من ۸ سالشه و از ۴ روز پیش یک سری علائم مثل گرفتگی بینی و آبریزش و سرفه داره تب و بدن درد اصلا نداره دو روز پیش تست کرونا هم داد که منفی بود ظاهرا یک سرماخوردگی معمولی هست اما پسر من یه حالت آلرژی به خود سرماخوردگی داره که وقتی این اتفاق می افته تا یکی دو ماه سرفه میزنه و معمولا گلوش چرک میکنه توی ایران معمولا درمانش قرص زادیتن برای سرفه و آنتی بیوتیک بود اما توی کانادا فکر میکنم به این راحتی آنتی بیوتیک تجویزنمیکنن میشه راهنمایی بفرمایید چکار میشه کرد یا چه دارویی مصرف کنه تا زودتر بهبودی ح
2021-10-11 12:51:00 #Montreal
و دوست من تازه از ایران اومدن و در قرنطینه هستن گلودرد شدید دارن تستشون منفی بوده از طرفی هم همین اواخر کرونا گرفته بودن برای این مشکلشون پیشنهادی دارید؟ باید با کجا تماس بگیرن؟ یا اگر دارویی برای گلودرد خوب هستن ممنون میشم اسم دارو رو بفرمایید.
2021-09-13 07:41:00 #Montreal
لطفا راهنمایی کنید،چه روشی را پیشنهادمیکنید که از تهران مقداری دارو برام بفرستن؟سپاس
2021-04-15 03:31:22 #Montreal